• Media

    03 November 2016

    Broer en zus openen Olympisch pop-uprestaurant

    Read article

Jorik Hendrickx (24) en zijn zus Loena Hendrickx (16) uit Arendonk hebben een gezamenlijke droom: samen naar de Olympische Spelen gaan. Om die wensdroom te realiseren openen ze een 'Olympisch pop-uprestaurant'.

Jorik Hendrickx, de beste kunstschaatser van ons land, eindigde twee jaar geleden op de Winterspelen in Sochi op een formidabele 16de plaats. In 2018, in PyeongChang in Zuid-Korea, wil hij nog beter doen. Toch is hij niet alleen met zichzelf bezig. Het is zijn vurige wens om in 2018 samen met zijn acht jaar jongere zus af te reizen naar Zuid-Korea. Alleen moeten ze daarvoor in de komende maanden beiden nog heel veel punten scoren op grote tornooien in het buitenland.

Om al die dure internationale stages en wedstrijden te bekostigen, en zo hun gezamenlijke droom te verwezenlijken, doen ze nu zaterdag en zondag een beroep op hun vrienden, familie en fans in Arendonk. Hoe u kan helpen? Door eens lekker te gaan eten in parochiecentrum Voorheide. De feestzaal wordt er twee dagen lang omgedoopt tot een Olympisch pop-uprestaurant. De restaurantbezoekers kunnen er kiezen uit een selectie van Vlaamse topgerechten, van friet met mosselen tot stoofvlees, vidé, steak en koude schotel. Ook voor de kinderen staat er een Vlaamse klassieker op het menu: friet met mayonaise en een curryworst. De keuken gaat zaterdag om 16.30 uur open, en zondag om 11.30 uur. Als u zich vooraf online aanmeldt via www.jorikenloena.be, staat er bij aankomst in het restaurant een sprankelende Italiaanse prosecco voor u klaar.

(Bron: www.gva.be)

Media overview

Get the latest news, stay updated